Repüljünk Londonba!

Kirándulások

1. NAP INDULÁS, ISMERKEDÉS A WESTMINSTER-NEGYEDDEL 2023.05.15

A budapesti Liszt Ferenc reptérről indulunk Londonba a hajnali órákban, London Luton repterére reggel érkezünk meg. Transzferbusz vár bennünket, majd idegenvezetőnk segítségével megkezdjük az ismerkedést a világ egyik legnagyszerűbb fővárosával: a nap első programjaként felszállunk a London Eye-ra (F), ahonnan az egész város belátható, szép idő esetén a 40 kilométerre fekvő Windsorig is el lehet látni! Ezután a Westminster negyedben: St. James Park, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben, M&M’s World. Acsoport szabadprogramot kap a Covent Garden-ben, majd megismerkedünk London közlekedésének történetével a nagyon érdekes London Transport Museum-ban (F). Innen a szállásra indulunk. Vacsora a családoknál (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat)

2. NAP KELET-LONDON: A CITY ÉS GREENWICH 2023.05.16

Reggeli után helyi közlekedéssel indulunk Londonba. Megtekintjük a Tower-hidat és a Tower of London-t (F), ahol megcsodáljuk az ezer éves épületegyüttes emlékeit, a Beefeatereket és az itt őrzött királyi koronázási ékszereket. Látogatást tehetünk a Bank of England-ben, ahol az angol pénzek történetéről szerezhetünk ismereteket és még egy arany rudat is megérinthetünk. Ezután egy sétára indulunk, melynek során érintjük a Monument-et, a Szent Pál Székesegyházat (F), a Millenium Bridge-et és a Globe színház épületét. A program végeztével szállásunkra indulunk, vacsora.

3. NAP KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS 2023.05.17

Reggeli után helyi közlekedéssel indulunk Londonba. A világ egyik legnagyobb múzeumába, a British Museumba látogatunk, ahol régészeti csodák és többek között egyiptomi múmiák várnak bennünket. Majd a Madame

Tussauds panoptikum (F) felfedezése következik, ahol világhírű énekesek, színészek és politikusok viaszmásai várnak bennünket. A nap végén szabadprogram következik az Oxford Street-en. A nap végén a szállásra utazunk, vacsora.

4. NAP A KENSINGTON-NEGYED ÉRDEKESSÉGEI 2023.05.18

Reggeli után helyi közlekedéssel indulunk Londonba. A Kensington-negyed felé vesszük az irányt, ahol felkeressük a Natural History Museum-ot, ahol egy nagyon érdekes, sok helyütt interaktív természettudományi és őslénytani kiállítást tekintünk meg. Ezt követi a szomszédos Science Museum megtekintése, ami a technika világába enged betekintést: gőzgépek, Stevenson gőzmozdonya, az első autó: Ford T-modell, genetika, informatika, stb. Innen egy sétára indulunk, melynek keretében megtekintjük a Royal Albert Hall-t, a csodálatos Albert Memorial-t, Diana hercegnő emlékszökőkútját és Benny Hill házát. Mielőtt szállásunkra indulnánk, sétálunk és pihenünk kicsit a Hyde Park-ban. Indulunk a szállásra, vacsora.

5. NAP BÚCSÚ ÉS HAZAUTAZÁS 2023.05.19

Reggeli után transzferbusz vár bennünket, mellyel Windsorba a királyi család nyári rezidenciájára utazunk. Látogatás a Windsor Kastélyban (F), a kápolna, a babaház, az apartmanok és a könyvtár megtekintése. Részesei lehetünk a Kastélyban egy őrségváltásnak is. Rövid szabadidőnkben elsétálunk Eton-be, a középkori hangulatú házakat, boltokat és a híres Eton College épületét tekintjük meg. Délután a reptérre utazunk és hazarepülünk Budapestre. A reptérről mindenki önállóan utazik haza. (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat)

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

RÉSZVÉTELI DÍJ CSALÁDI ELHELYEZÉSSEL (20+2 fő)

az indulás időpontja

2023. május 15-19

·       

18 éven aluliak

18 éven felüliek

·      alapár *

199.900 Ft

215.900 Ft

·      10 kg-os feladós poggyász

15.000 Ft/fő

15.000 Ft/fő

·      utasbiztosítás 5 nap

2.000 Ft

3.950 Ft

·      útlemondási biztosítás

standard útlemondási biztosítás, a részvételi díj 2 %-a

COVID kiegészítésű útlemondási biztosítás, a részvételi díj 4,5%-a

·      (F) belépők 18 éven aluliaknak

kb. 150 GBP + kb. 40 GBP helyi közlekedés vonattal

·      (F) belépők 18 éven felülieknek

kb. 170 GBP + kb. 50 GBP helyi közlekedés vonattal

 

* A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy Budapest-London retúr, 1 db kis kézipoggyásszal (40*20*25), 4 éjszaka szállás vendéglátó családoknál teljes ellátással (csomagolt ebéd) 2-3-4 fő együttes elhelyezésével, az idegenvezető költségei első és utolsó napra kint transzferbusz

Családi szálláson egyéni diéta szerinti étkezés felára: 5Ł/fő/éj

 

A kedvező árhoz a menetrendszerinti járatoknál minimum 3 hónappal előre történő foglalás szükséges, konkrét nevekkel és időponttal. A jegyek nem módosíthatóak és nem visszaválthatóak. Ha valaki meggondolja magát, a jegy és a poggyász árát a légitársaság nem téríti vissza.