Nagy vagy!

Rendezvények

A téli szünet utolsó napján új helyszínen rendezték meg a TV2 Nagy Vagy! című téli sorozat 30. szériájának felvételét, melyen iskolánk is szerepelt.

A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban 18 általános iskola vett részt az ország minden részéről, ahol az iskolai csapatok ügyességi váltó-játékokban versengtek egymással.

Idén az Exatlon hősei voltak a csapatkapitányok. A mi iskolánk a zöld csapatban indult, csapatkapitányunk Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző volt, aki ötleteivel és klassz tanácsaival sokat segített csapatunknak. A legügyesebbek a falmászásban, a szellemi vetélkedőkben és a vízhordó versenyben voltunk, de ezen kívül volt még szánhúzás, rekeszépítés, kötélmászás és sílécezés is. Mindenki nagyon jól érezte magát, s aki kíváncsi, január 20-án a TV2 műsorán megnézheti az első részt!

A csapat tagjai: Fenyvesi György, Kardos Éva, Tóth-Majosházi Stella, Lakos Máté, Stikkel Sára, Takács Gréta, Márta Flóra, Dovák Nimród, Kis Ádám, Majsai Máté, Szabó-Brosch Bendegúz, Veréb Nóra, Veréb Réka, Sinkó Barnabás, Urkuti Bence

Kapcsolódó fotók megtekintése a médiatárban