Málta - TANULJ ANGOLUL EGY CSODÁLATOS MEDITERRÁN SZIGETEN 2020.MÁJUS 4-11.

Kirándulások

A máltai szigetvilág három részből áll. Málta, Gozo és Comino. A Földközi -tenger központjában helyezkedik el, csak 95 km-re Szicíliától. Teljesen biztonságos, kellemes mediterrán környezet a brit kultúra hagyományaival és ősi történelmi múlttal.

Kurzusok:

Általános nyelvet és szaknyelvet tanítanak diplomás tanárokkal, sokéves tapasztalattal. A tanítási elvük, olyan nyelvi módszeren alapul, hogy a diák, az írott anyagokból kiindulva természetes módon legyen képes használni a tanultakat a mindennapokban. Az atmoszféra barátságos és kellemes a használt módszerek biztosítják a teljes tanár - diák együttműködést. Az órák 45 percesek, a csoportlétszám maximum 15 fő.

Szállás:

Barátságos máltai vendéglátó családoknál félpanziós ellátással (reggeli és vacsora) 2/3/4 ágyas szobákban - akár más országból érkezett diákokkal együtt -, ahol a máltai családok által készített házi ételeket is megkóstolhatjuk.

Málta hivatalos nyelve a XIX. század elejétől 1934-ig kizárólag az angol volt, ezután kétnyelvűvé vált. Ma mind a két nyelvet, a máltait és az angolt is a teljes lakosság beszéli, emellett sok angol állampolgár is költözött a szigetre, így a mindennapi élet sem nélkülözi az angol elemeket. A legtöbb kulturális és sajtótermék is angol nyelven jelenik meg: újságok, tévéműsorok, stb. Az oktatás brit stílusú. Málta és Gozo a Földközi- tenger központjában található, enyhe éghajlata lehetővé teszi, hogy egész évben kellemes legyen az ott-tartózkodás és a tanulás.


Iskola:

Partnerünk iskolája (Gateway School of English - GSE) modern és családias hangulatú. Egy előkelő villa negyedben San Gwanban helyezkedik el, mely 10 perc sétára van St. Julianstól és Pacevilletől. A nyelviskolát teljes mértékben egy család vezeti. Az épület kétemeletes, melyben 10 világos légkondicionált osztályterem található, modern technikai eszközökkel felszerelve

Programtervezet (7 éj / 8 nap): (módosítás jogát fenntartjuk)

1.nap A budapesti Liszt Ferenc repülőtérről indulunk, majd megérkezünk Máltára. Transzfer a reptértől, elfoglaljuk a szállásunkat. Rövid délutáni séta a környéken: Sliema& St. Julian’s (önállóan). Vacsora a családoknál.

2.nap Reggeli után egész napos fakultatív (F) városnézésen veszünk részt Málta fővárosában, Vallettában animátorral, transzferbusszal: Barrakka kertek, Miniszterelnöki palota, St. John’s Templom, Operaház, Republic Street busszal és kísérővel. Vacsora a családoknál.

3.nap Reggeli után délelőtt 4 órás nyelvtanfolyam. Délután fél napos fakultítv (F) kiránduláson vehetünk részt Dél-Máltán busszal és kísérővel. Vacsora a családoknál.

4.napReggeli után délelőtt 4 órás nyelvtanfolyam. Délután szabadprogram – séta a környéken a csoportvezető irányításával Sliemában. Vacsora a családoknál.

5.nap Reggeli után délelőtt 4 órás nyelvtanfolyam. Délután szabadprogram – séta a környéken a csoportvezető irányításával Sliemában. Vacsora a családoknál.

6.nap Reggeli után délelőtt 4 órás nyelvtanfolyam. Délután fél napos fakultatív (F) kirándulás a három városba helyi közlekedéssel: Senglea, Cospicua és Vittoriosa. Megtekintjük az ősi városrészt és a kikötőt busszal és kísérővel. Vacsora a családoknál.

7.nap Reggeli után délelőtt 4 órás nyelvtanfolyam. Délután szabadprogram vásárlásra a csoportvezető irányításával. Vacsora a családoknál.

8.nap Reggeli után transzfer a reptérre. Gépünk 13.30-kor indul. Érkezés Budapestre.

Programcsomagok:  (az ár januártól- június 15-ig és szeptember végétől – decemberig tartó időszakra érvényes, a sí szünet, az érettségi szünet, őszi szünet időszakában is lehetséges – tavaszi szünetet egyeztetni kell)

Részvételi díj:  10 +1 fő , vagy 20+2 fő esetén:

20 nyelvi órával: 125.900 Ft/fő

A kinti program tartalmaz:  7 éjszaka/8 nap szállás félpanzióval családoknál, reptéri retúr transzfer Máltán, Nyelvtanfolyamnál: 20 óra (45 perces) szükséges tananyagok és bizonyítvány a kurzus elvégzéséről.

+ repülőjegy retúr illetékkel, csomaggal, időponttól függően kb. 60.000-80.000 Ft-tól

Utasbiztosítás 8 nap: diák: 3.400 Ft / felnőtt: 5.600 Ft

A 3 kirándulás költsége: 65 euro

(tartalmazza:  fél napos kirándulás Dél-Málta és a 3 városba busszal és kísérővel, 1 egész nap Valettában busszal és kísérővel)

1 napos kirándulás lehetséges GOZO-ra,

Málta testvérszigetére busszal, hajóval és kísérővel:  35 euro/fő

(a csomagok nem tartalmazzák az 1 ágyas felárat, ebédcsomagot (kb. 7-8 euro/fő/nap), a stornobiztosítást, további programok és a helyi közlekedés belépők díját (kb. 3 euro/nap), MO-i reptéri transzfer díját, kisebb létszám esetén a program és az ár is módosulha

A kinti program tartalmaz:  7 éjszaka/8 nap szállás teljes ellátással családoknál 2/3 fő, reptéri retúr transzfer Máltán, Nyelvtanfolyamnál: 20 óra (45 perces) szükséges tananyagok és bizonyítvány a kurzus elvégzéséről.

+ repülőjegy retúr illetékkel, csomaggal, időponttól függően kb. 60.000-80.000 Ft-tól

Utasbiztosítás 8 nap: diák: 3.400 Ft / felnőtt: 5.600 Ft

Bejelentkezés: 20.000 Ft/fő előleggel + a repülőjegy árával

(+ igény esetén sztornóbiztosítás

Challenge Hungary Kft.

1064 Budapest, Izabella utca 78.

Tel: 06-1-343-3030, Fax: 06-1-343-4203

U-000305; info@challenge.hu

JELENTKEZÉS BRAUN ILDIKÓNÁL

HATÁRIDŐ: X.1.