Címlap Iskolánk Munkatársaink
Munkatársaink Nyomtatás E-mail

 

Nevelést-Oktatást segítő dolgozók
Munkatárs neve Beosztása E-mail
Hádinger Tímea iskolatitkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Horváth Katalin iskolatitkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gazdag János informatikus Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gyöngyösi Dóra ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Koroknai Ferencné ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Márton Bálint informatikus Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Pintér Szabolcs ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szirmai Emőke ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Takácsné Teszenyi Katalin iskolatitkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Némethné Bogyay Krisztina Adrien ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Knatkovszky Ildikó Gabriella ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kenyóné Drobny Mónika ped. asszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.