Címlap E-napló Ismertető
E-napló Nyomtatás E-mail

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a KRÉTA rendszerben tanulói és szülői (gondviselői) szintű hozzáférésre egyaránt lehetőségük van, de a KRÉTA valamennyi funkciójának használatához szülői / gondviselői hozzáférés szükséges! A KRÉTA rendszer használatához kérjük olvassák el az alábbi összefoglalót:

  • A bejelentkezési webes felület elérése: http://ujlak.e-kreta.hu
  • KRÉTA Ellenőrző néven külön mobilapplikáció áll rendelkezésükre de a biztos megjelenítés érdekében mobilapplikáció helyett asztali számítógépen vagy laptopon futó böngészőben javasolt a KRÉTA napló használata.
  • A szülői / gondviselői hozzáférések regisztrációhoz kötöttek, amelyet a belépési felületen a "Gondviselői hozzáférés igénylése" hivatkozással elérhető űrlap pontos kitöltésével tudnak igényelni.
  • A gondviselői hozzáférési igényeket az iskola KRÉTA adminisztrátorai manuálisan hagyják jóvá, a jóváhagyásig Önök csökkentett jogosultságot kapnak.
  • Kérjük, hogy elektronikus levelezési címüket a regisztráció során pontosan adják meg, ugyanis elfelejtett jelszó esetén erre címre van lehetőségük új jelszót igényelni.
  • A tanulók számára nem kell külön felhasználónevet és jelszót igényelni, a felhasználónév a tanuló oktatási azonosító száma, jelszava pedig a saját születési dátuma (év-hónap-nap formátumban, azaz pl. 2008-10-02)

 

A felületet üzemeltető e-Kréta Informatikai Zrt. munkatársai a KRÉTA Elektronikus Ellenőrző moduljáról használati útmutatót készítettek, amelyet az alábbi hivatkozásra kattintva érhetnek el:

 

 

A KRÉTA napló személyes, szenzitív adatokat tartalmaz. Az iskola felé hozzáféréssel kapcsolatos problémáikkal a dokumentálhatóság és visszakövethetőség miatt gyermeke nevének és osztályának megjelölésével kizárólag az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen forduljanak hozzánk, telefonos bejelentéseket nem áll módunkban fogadni.