Címlap E-napló Ismertető
E-napló Print E-mail
There are no translations available.

Tisztelt Szülők!

A 2017/2018-as tanév óta a KRÉTA elektronikus naplórendszert használjuk, amelyben Önök közvetlenül nyomon követheti gyermekük tanulmányi teljesítményét, mulasztását, késéseit, valamint az egyes tanórák anyagát. Az alábbi pontokban összefoglaltuk a rendszerbe való bejelentkezéshez szükséges tudnivalókat:

 

  • A bejelentkezési webes felület az ujlak.e-kreta.hu weboldalon érhető el.
  • Okostelefonnal táblagéppel való használathoz az alkalmazásboltban KRÉTA Ellenőrző néven külön applikáció áll rendelkezésre.

 

  • A rendszerben tanulói és szülői (gondviselői) szintű hozzáférésre egyaránt lehetőség van.
    • A tanulók számára nem kell külön felhasználónevet és jelszót igényelni, a felhasználónév a tanuló oktatási azonosító száma, jelszava pedig a saját születési dátuma (év-hónap-nap formátumban, azaz pl. 2008-10-02).
    • A szülői és gondviselői hozzáférések regisztrációhoz kötöttek, amelyet a belépési felületen a "Gondviselői hozzáférés igénylése" hivatkozással elérhető űrlap pontos kitöltésével tud igényelni. Ezen hozzáférési igényeket az iskolánk adminisztrátorainak is jóvá kell hagyni, azért a jóváhagyásig a regisztráltak csökkentett jogosultságot kapnak. Elfelejtett jelszó esetén kérjük használják a belépési felületen találhat "Elfelejtett jelszó" hivatkozást, amellyel lehetőség van a regisztrációkor megadott email címre új jelszót igényelni.

 

A felületet üzemeltető e-Kréta Informatikai Zrt. munkatársai a KRÉTA Elektronikus Ellenőrző moduljáról használati útmutatót készítettek, amelyet az alábbi hivatkozásra kattintva érhetnek el:

 

 

Kérjük a KRÉTA e-naplóhoz történő hozzáférési problémákkal, kérdésekkel gyermeke nevének és osztályának megjelölésével kizárólag az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it email címen forduljanak hozzánk, telefonos bejelentéseket nem áll módunkban fogadni.